Over ons

Over ons

Op deze website probeerden we tijdens de eerste Coronaweken digitale opkomsten aan te bieden. Nu we weer fysieke opkomsten hebben verandert ook de functionaliteit van deze site. We zijn hem aan het ombouwen naar een site met scoutingtechnieken. Je zult voorlopig nog wel wat "Ik Scout thuis"-content tegenkomen, maar dat en de samenhangende vormgeving gaat langzaam verdwijnen.

Officieel heten we Vereniging Scouting Sint Radboudgroep Santpoort, maar meestal hebben we het over de Radboudgroep, of nog korter: de Radboud. Dat zullen we hier op de site dus ook doen. De Radboudgroep is een grote (er bestaan grotere) Scoutinggroep op de grens van Santpoort-Noord en Santpoort-Zuid vlak boven Haarlem.

De Radboudgroep heeft negen leeftijdsgroepen, die noemen wij speltakken, en heeft dus aanbod voor alle leeftijden. Vanaf vijf jaar kun je terecht bij de bevers en ben je na je 23ste nog niet uitgescout, dan kun je je nog jaren bij de bizons uitleven. Omdat Scouting uitdagend is en ook moet blijven, verandert het aanbod met je leeftijd.

Mocht je meer willen weten: https://scouting-radboud.nl is onze gewone website.